Home
Shop
Список бажань0
Нещодавно переглянуті

Оригінальна ціна: 649 грн.Поточна ціна: 599 грн.

Сравнить
  • Доставка. Нова Пошта (відділення, поштомати, адресна доставка), УкрПошта
  • Оплата. При отриманні товару, Карткою онлайн Visa/MasterСard, Безготівкою для юридичних осіб
  • Гарантія. Від магазину, 6 місяців. Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Опис

LED стрічка Hoco DL30 4м 5050 допоможе втілити в життя оригінальні дизайнерські ідеї, створити комфортну атмосферу в салоні автомобіля, будинку чи громадському закладі, наприклад магазині чи ресторані. Стрічка надійно упакована, постачається в бухті у скрученому вигляді, що гарантує безпеку її транспортування та зберігання.

Аксесуар виготовлений з використанням сучасних електронних компонентів, 120 світлодіодів рівномірно розміщені по всій його довжині, що дорівнює 4м. Модель виділяється тривалим терміном служби завдяки якісним світлодіодам, ресурс роботи яких складає 50 000 годин. До джерела живлення аксесуар підключається за допомогою кабелю, оснащеного сумісним із ним та роз’ємом USB.

Світлодіодна стрічка здатна працювати в 20 різних режимах, перемикати які допоможе пульт дистанційного керування.

Стрічку можна використовувати для прикраси будь-яких елементів у будинку. Наприклад, можна прикрасити стелю, шафу, стіл, вікно і т.д. Крім того, стрічка відмінно виглядає як підсвічування для монітора або телевізора. Розташовуючи стрічку на вулиці, необхідно переконатися, щоб не було прямого контакту з водою.

Світлодіодна стрічка має RGB кольори. Змішуючи три основні кольори можна досягти практично будь-якого відтінку, наприклад: червоний, жовтий, зелений, синій, білий, фіолетовий і т.д. У комплекті з ЛЕД стрічкою поставляється пульт дистанційного керування за допомогою якого можна змінювати колір і перемикати режими.

Довжина LED RGB стрічки 4 метрів, з одного боку розташовуються світлодіоди, а зі зворотного – липка основа, за допомогою якої стрічку зручно монтувати на будь-які поверхні, попередньо протерши і знежиривши.

Працює світлодіодна стрічка від USB.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “RGB LED стрічка Hoco DL30 4м 5050”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт захищений reCAPTCHA і застосовуються Політика конфіденційності та Умови обслуговування Google.

Back to Top
Ваш кошик